Thursday, November 18, 2010

Kehadapan rakan ku yang sungguh touching mouching membuat blog..:)

*aku pon nak balas la!*

Walau pon kekok untuk aku berbicara di blog ini berbahasa melayu tetapi aku tidak pernah lupa akan bahasa ku sendiri.. :) Selamat Hari Raya Haji kepada mu jua... Kali ni kali kedua jua aku beraya di sini...sebak dan jeles kepada orang yang menatap jamuan yang enak2 di hari raya... :) *makan je aku pikir*

Best tempat keje ko.. cubicle yang comel! kenapa tidak letak Pak Moomin di atas meja mu? hehe....

Hari ni salji telah turun untuk pertama kali nya. Dan secara automatik nya, aku merasa kan di dalam snow globe...seperti ni ...

Aku harap ko dapat la menziarahi aku di sini... pada bila2 masa sahaja...aku akan menanti mu ...

Pasal kepatahan hati ko tu, aku harap ko ok...take your time... aku tau bukan senang..to mend a broken heart... kita semua pernah melalui dan aku tau ko akan tabah untuk ketawa semula :) Ko ingat je ape ko nak wat ..nak travel kee.. just to keep your mind busy....time will heal ..:) it always does.

Banyak telah kita belajar setelah era Kino berakhir. Time Kino adalah time tak serius dgn hidup..itu pendapat aku la. Member keje best2.. gosip baaiiiknyee.. tetapi masa gembira akan tetap berakhir.... Ape2 pon aku tetap sokong ko 100% dalam apa juga keadaan..:)

So camne mission ko nak turun kan berat badan.? dah beli basikal yang anda idam2kan? Aku pun tak leh nak komen berbanyak.. sejak dua menjak aku di sini dan tinggal bersama dgn kekasih ku .. berat badan pun bertambah hingga rakan lain pikir aku pregnant.. tetapi aku defend diri ku mengatakan sebab sejuk..dan kesejukkan membuat muka ku kembang dan baju berlapis2 .....:D*anda tidak percaya?* Dan atas-atas alasan yang tidak sesuai untuk di baca di kalangan budak belasan tahun...

Apa2 pun Mari bersama2 untuk kekalkan amalan yang sihat tubuh badan!! yeay! :D





Tuesday, November 16, 2010

Selamat Hari Raya Haji to everyone.. :)



Haih... melepas lagi makan rendang...Makan je pikir.. :)



Sunday, November 14, 2010

See the flab, it is pretty much wake up call.